Om OS


Seniorsport Nordsjælland 
er et nyt tiltag for seniorer over 50. Vi startede i maj 2023 og har allerede 25 hold i 17 forskellige sportsgrene og små 500 medlemmer.

Vi er en gruppe ildsjæle, som synes at udbuddet af sportsaktiviteter til seniorer generelt er utilstrækkeligt og med for dårlig kvalitet.

Derfor tilbyder vi erfarne, uddannede instruktører på alle vores hold (med undtagelse af bold-hold som pickleball, badminton og padel).

Gruppen af yngre seniorer, som stadig er på arbejdsmarkedet tilgodeses ikke andre steder, og derfor har vi også tilbud til denne gruppe.

Bestyrelsen er alle professionelle foreningsfolk med mange års erfaring bag sig, og vi lægger stor vægt på, at den sociale del skal være lige så vigtig som den sportslige, og at alle skal føle sig som en vigtig del af fællesskabet.


Vi arrangerer fredagsbar med jævnte mellemrum, hvor medlemmerne kan hygge sig på tværs af diverse sportsgrene og skabe sig nye netværk. Vi har som regel levende musik, og vi tænker også, at vi vil lave foredrag med kendte personligheder om emner, der relaterer til os seniorer (f.eks. Chris MacDonald eller livsstilseksperten Christian Grau, som bl.a. har et morsomt foredrag om gråt hår og smilerynker), ligesom en vinsmagning er i pipeline

Fælles arrangementer på tværs af de forskellige sportsgrene, som f.eks. en gang fodboldgolf i Frederikssund, et bowlingarrangement i Hillerød eller et indendørs petanquearrangement i København er tiltag, som vi håber vil vinde gehør. Vi sysler med et kombineret Padel/Golf arrangement, hvor man spiller en times Padel efterfulgt af en times Golf i Golfsimulator. Og et julearrangement vil forhåbentlig også være populært.