NYHEDSBREV NR. 5


Én af de ting som adskiller os fra andre seniorsportsforeninger, er vores beslutning om, at vi lægger lige så meget vægt på den sociale som på den sportslige del. Vi skal komme hinanden ved på tværs af diverse sportsgrene.

Vi har nævnt andet steds på hjemmesiden, at vi med mellemrum vil afholde fredagsbar.

Den første fredagsbar finder sted fredag den 20. oktober kl. 16-19 på Aktivitetscenter Selmersbo, Selmersvej 13, Hørsholm. Det er naturligvis gratis at tilmelde sig, og vi skal nok sørge for lidt snacks og levende musik, men du skal selv betale dine drikkevarer – og uanset om du køber et glas vin eller en øl eller en vand, så er prisen den samme: nemlig kr. 10,- pr. genstand. Vi er nødt til at vide, hvor mange der deltager, derfor kommer der en mail fra os med link til tilmelding (som er gratis) i slutningen af september måned.

 

Vi har også lagt os fast på en dato for julefrokost. Det bliver fredag den 17. november kl. 17.30-23.00. Også her sørger vi for levende musik med mulighed for en svingom eller tre. Og menuen er selvfølgelig en julemenu med det bedste af det bedste, leveret af vores lokale cateringfirma Bøf og Bolle (de kan deres kram). Prisen vil være kr. 350,- excl. drikkevarer – men dem kender I jo allerede priserne på: kr. 10,- pr. genstand (det kommer også til at gælde for snapsen). Også denne begivenhed vil finde sted på Selmersbo. Der er kun plads til 70 spisende gæster, så her er det om at være hurtig på tasterne, når vi sender jer en mail i slutningen af september (hvor også menuen vil være angivet)