nyhedsbrev nr. 3 - 26. april 2023

Denne meddelelse er d.d. udsendt til lokale aviser

PRESSEMEDDELELSE

En ny seniorsportsforening er stiftet i Hørsholm – Seniorsport Nordsjælland.

Vi er ikke en konkurrent til HSI, for vi tilbyder helt andre aktiviteter såsom Zumba, Pilates, Ballroom Fitness, Padel, Golf Fitness, Pickleball og Gotvedgymnastik. Der er 2 sammenfaldende aktiviteter nemlig badminton og yoga – og så alligevel ikke, udtaler formanden, Freddy Holgersen. Vi mener, der mangler tilbud til de seniorer, som stadig er på arbejdsmarkedet, og derfor tilbyder vi ud over et morgenhold i Zumba også et aftenhold, ligesom vores badminton og yoga vil være aftenhold. På nær bold-holdene benytter vi os af professionelle, uddannede instruktører på alle vores hold, hvilket afstedkommer, at vi har en helt anden prisstruktur. Desuden optager vi medlemmer allerede, når de er fyldt 50.

En kommunal undersøgelse har vist, at der er langt flere end 4.200 seniorer over 50, som alene i Hørsholm Kommune ønsker at dyrke motion. Og da vi henvender os til alle nordsjællandske kommuner er potentialet enormt. Ingen andre kommuner har en forening som vores, så vi forventer os rigtig meget af fremtiden.

Derudover kommer vi til at afholde et større antal events/workshops i vinterhalvåret i bl.a. Zumba, Golf Fitness (med en professionel golfspiller, som spiller på golflandsholdet), Ballroom Fitness, Pickleball som er den hurtigst voksende sportsgren i USA og Canada, og – tro det eller ej – HIP HOP for seniorer (hvor instruktøren er 3-dobbelt verdensmester) og som rosinen i pølseenden - Les Lanciers. Disse events vil være for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer, som mod et meget beskedent beløb vil få 3 timers undervisning, kaffe og kage.

Vi vil også holde FREDAGSBAR en gang om måneden i vinterhalvåret for at styrke fællesskabet på tværs af de forskellige idrætsgrene.

Bestyrelsen er alle professionelle foreningsfolk med mange års erfaring bag sig. Den består af Freddy Holgersen (formand), Lars Bjørck Olsen (næstformand), Anne Hooge- Hansen (kasserer), Mogens Buch-Larsen (IT-ansvarlig) og Lilian Mortensen.

Man kan læse om mange flere aktiviteter og events på vores hjemmeside seniorsportns.dk, som allerede er oppe at køre, selv om der endnu mangler en del, før den er fuldt operationel.

Den første aktivitet vi starter er Padel, som begynder den 17. maj. Vi spiller hver onsdag formiddag hele sommeren og vintersæsonen frem til 30. april næste år, og prisen for et års kontingent er kr. 495,- hvilket svarer til kr. 10,- pr. gang. Man skal lede længe efter et bedre tilbud, og det er nok også derfor, at halvdelen af pladserne allerede er revet væk, slutter Freddy Holgersen.